rdw geblokkeerd voor mij

Stel hier je vragen/opmerkingen mbt de APK of RDW.

Moderators: JvV, kriekje

Post Reply
ruud
C geïnteresseerd
Posts: 91
Joined: Tue Feb 27, 2007 8:25 pm
Contact:

rdw geblokkeerd voor mij

Post by ruud » Tue Sep 15, 2009 4:34 pm

Ik zo nu en dan wel eens op rdw voor kadett c kentekens. schijnbaar wat vaak gedaan. als nu de site op ga krijg ik het volgende te zien:

De RDW heeft u de toegang tot deze dienst ontzegd, omdat is gebleken dat u grote hoeveelheden voertuiggegevens heeft opgevraagd. Deze dienst is alleen bedoeld voor particulieren die incidenteel voertuiggegevens willen opvragen. Voor bedrijven en instellingen heeft de RDW een zakelijke variant ontwikkeld waarmee tegen betaling grote hoeveelheden gegevens opgevraagd kunnen worden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de RDW.

De RDW is wettelijk verplicht om onderscheid te maken tussen particulier en zakelijk gebruik.

Ik ben ook particulier en ook alleen maar voor hobbymatig gebruik :D
groeten, Ruud[/quote]

User avatar
rellie kel
Beheerder
Posts: 3616
Joined: Mon May 08, 2006 10:30 pm
Location: Lottum
Contact:

Post by rellie kel » Tue Sep 15, 2009 4:46 pm

ai, dan maar een bezwaar indienen?

User avatar
JvV
Moderator
Posts: 1554
Joined: Sat Jan 06, 2007 7:32 pm
Location: Nederland
Contact:

Post by JvV » Tue Sep 15, 2009 6:14 pm

Zelfde melding voor mij op mijn werk ;), vorige keer werd de blokkade na een x aantal uur opgeheven.
Kadett C2 Coupe 2.5 Berlinetta Steinmetz '78
Link: http://forum.opelkadettcclub.nl/viewtopic.php?f=18&t=11841

User avatar
Automatic-freak
C gestoord
Posts: 1803
Joined: Mon May 15, 2006 10:56 pm
Location: Twente
Contact:

Post by Automatic-freak » Tue Sep 15, 2009 8:04 pm

Idd, ik gebruik het ook wel eens zakelijk, en dan doet hij het ook weleens niet meer ... een half uur later vaak wel weer ... :twisted:

Mvg Erik
----- Volvo 244 V6 GLT-R Automatic '80 - Volvo 850 20v GLT Automatic '92 - Volvo 245 2.3 GLT Automatic '84 -----

------------------------ "Voor elke oplossing is er een probleem !! " -----------------------

User avatar
robgte76
C ervaren
Posts: 436
Joined: Wed Aug 29, 2007 3:42 pm
Location: Cuijk

Post by robgte76 » Thu Sep 17, 2009 10:29 pm

Ik kreeg gisteren hetzelfde bericht :cry: ...
Nog Kadett c loos...huidig projekt

User avatar
kadett-c-coupe
C ervaren
Posts: 255
Joined: Thu May 18, 2006 8:46 pm

Post by kadett-c-coupe » Sun Oct 04, 2009 4:46 pm

ik denk dat als je je browser opschoont en je cookies verwijdert dat je er gewoon op kunt. zo niet dan even modem eruit en weer opnieuw insteken dan krijg je volgens mij een nieuw OP nr..

wel dom dat de RDW site zulke eisen stelt aan het gebruik van deze mooie service
ook wel bekend als het rooie mannetje

User avatar
Koekie
C ervaren
Posts: 309
Joined: Mon Sep 10, 2007 9:36 pm
Location: Abbenes

Post by Koekie » Sun Oct 04, 2009 4:54 pm

als er ergens geld aan te verdienen is zullen ze dat echt niet laten :wink:
[img]http://www.joost-ram.nl/prive/images/onderschrift.JPG.jpg[/img]

User avatar
robgte76
C ervaren
Posts: 436
Joined: Wed Aug 29, 2007 3:42 pm
Location: Cuijk

Post by robgte76 » Sun Oct 04, 2009 9:50 pm

Ik kan er inmiddels alweer op...
Nog Kadett c loos...huidig projekt

User avatar
mitchubishi
C geïnteresseerd
Posts: 84
Joined: Thu Oct 08, 2009 12:33 am
Location: Deventer
Contact:

Post by mitchubishi » Wed Oct 14, 2009 9:32 pm

idd ff ip vernieuwen ,

- Start --> uitvoeren --> cmd --> IPCONFIG/RELEASE --> IPCONFIG/RENEW


grtzz

Post Reply